Slapdash

Nominations!

Hey Ladies and gentlemen!

I hope you all are doing good. I know I am not able to post much but yes I will be back soon. I miss all of you. Today I have completed 2 months on WordPress also 😍

Due to immense love of all of you, I am piled up with so many nominations so I am answering questions of all of you and am highly obliged that you people nominated me 😊

The best things about the nominations is that we can shout out for our fellow bloggers and can bring their talent in front of many more!

* so here we go*

1. Mr. HushHush– Versatile blogger award

2. Makeup Dreamer– Mystery blogger award

3. Jen– Liebster Award

4. Shayra– Get to know me award

All of them are unique in their own way and will touch your heart by their artistry so please please visit their blogs!

****Answers****

Mr. HushHush

☠ 7 fun facts about me ☠

  • I am a very lazy person who can sleep for 24 hours 😍
  • I have made my sister to believe that she is adopted. 😈
  • I stalk my crushes very hard πŸ˜‚
  • I am very unpredictable πŸ™„
  • Either I chat for 5 minutes or 5 hours! *extremes* πŸ€“
  • My dream job was to become a fashion designer but I landed up in chemical engineering πŸ˜‘
  • I am soon going to be a published writer in an anthology 😎

Makeup Dreamer

1. What is your childhood dream which you want to pursue but in vain?

Answer: I wanted to get my nose pierced πŸ˜‚ but I will look like an idiot.

2. Which is your favorite ride till now?

Answer: Yet to come may be.

3. What inspired you to become a blogger?

Answer: My boredom (weird but true)

4. Who is your favorite blogger/ vlogger?

Answer: Lilly singh, the superwoman 😍 I am her die hard fan.

5. Is there any scary memory of your life which frightened you up till now?

Answer: Yes. I saw a very scary dream when I was 5 and I still remember it. It scares the shit out of me.

6. Is there any regret in your life you can just say yes or no?

Answer: Yes! So many πŸ˜†

Jen

1.What is your next travel destination?

Answer: Leh (India)

2. What is your plan for tomorrow?

Answer: To be surrounded by πŸ“š

3.What is your favourite ice cream flavour?

Answer: Vanilla

4.What is first one on your reading list?

Answer: Sidney Sheldon

5.When you find something awesome, who is the first person that you like to share?

Answer: πŸ˜‰ My best friends πŸ˜‚ 4 of them

6. House or apartment?

7.Apple or Android?

8.Wine or beer?

9.What’s in your wallet that is not money related?

Answer: My ID and my photograph πŸ˜‚

10. What’s your thoughts about handkerchief?

Answer: why do you get lost πŸ™„

11.If you can learn a language over night, what will that be?

Answer: French

Shayra

1. How long you have been blogging?

Answer: 2 months

2. Do you enjoy tags?

Answer: Do I need to say anything about it? Of course yes. A BIG YES.

3. Do you follow blogs which follow you?

Answers: I do.

4. Describe your blog in 5 words?

Answer: It is a mixed box.

5. How many posts you have made ,(except this one)?

Answer: 159

6. On a scale of 1-10,how much you enjoy blogging?

Answer: 11 😍

7. Posts some link to blogs to enjoy reading ?

Answer: I love all the blogs and few of them are:

Shraddha

Utkarsh

Kshitija

Soiba

RP Rao

Gaurav

Adika

Roy

Nathprasad

Rajni

Jyo

Ashish

PHblog

Swati

Shubham

Aquib

8. Writing or reading posts?

Answer: I love to read the posts! 😍 I am not able to write much because I don’t have much time.

**Nominations**

I will like to nominate all the persons tagged above 😊😊

Advertisements

48 thoughts on “Nominations!”

  1. Ohho…congrats Richa 😘😘

    And thanks for thinking about nominating me. Its a pleasure to get 4 awards at a time. But i will accept all those except Get to know me award as even i have receive that from shayra ❀….thanks again to shayra for that.
    And once again a thanks sweetheart for such nice gift 😘😘😘😘😘

    Liked by 1 person

  2. Wowww!! Congratulations!!πŸ’πŸ’ And thank you Richa for mentioning me. It’s great, you wanted to become a fashion designer but became a chemical engineer and doing writing. Means you’ll become a real writer, wow!! A real writer. Congratulations!! For this too. And best of luck.πŸ‘ Wishing for the anthology will become a blue chip for your success.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s